Industry Prep Program

Søndage 16.00-17.30

Starter d. 16. august og slutter d. 13. december.

Pris: 3.000 Kr – kan betales i 3. rater á 1.000 Kr

Lær fra nogle af de bedste i branchen i dette intensive program, hvor vi forbereder dig til at forstå og træde ind i dansebranchen.

Du får industry relevant viden og færdigheder inden for koreografi, scene & performance træning, audition forberedelse, challenges, portfolio creation, foto & video shoots, personlig feedback m.m. Kurset afsluttes med en eksklusiv performance og diplom.

Det er perfekt til dig som er interesseret i en karriere i dansebranchen, og hvis du vil blive presset til at vokse og blive en professionel danser.

Ansøgere skal sende en e-mail til info@hotstepper.dk med følgende oplysninger senest 5. august:

  1. Fulde navn og fødselsdato
  2. Telefonnummer og email
  3. Et nyt billede af dig selv
  4. En kort video af din dan
  5. Kort beskrivelse af dig selv

Lærerne

Mød lærerne

Joel De Andrade &
Karen Galsgaard

Er grundlæggerne af Hotstepper og pionerer i den danske dansescene. Udover deres egne succesrige dansekarriere har de menteret, åbnet døre for og forberedt studerende verden over til mange forskellige rejser inden for dans, herunder karriere i den kommercielle dansebranche. De har været med til at udvikle forløbet og vil følge de studerende samt give råd og feedback.

Nafi Gravesen

Har over 10 års erfaring på toppen i den danske dansebranche hvor hun har arbejdet med alt fra reklamer og koncerter til at være hovedkoreograf for artister. I dag arbejder hun også med artist management. Nafi er således i en unik position til at forberede elever til dansebranchen. Hun har credits som Medina, Burhan G, Christopher, Aura, Djames Braun, Brandon Beal, Lloyd, Jimilian, X-Factor, DMA, Zulu Awards, Zulu Comedy Galla, Melodi Grandprix m.fl.

Anders Deeno

Er en førende kommerciel danser med base i London UK og som har været på adskillige verdensturnéer med kendte artister. Han har credits som Justin Bieber, Kylie Minogue, Will.I.Am, Katy Perry, Jason Derulo, Rita Ora, Peter Andre, Little Mix m.fl.

Michel Sian

Er fra København, men havde base i London og senere L.A. Han er nået til toppen og blevet en af de kendteste danske dansere i den internationale dansebranche. Han er en koreograf og danser i verdensklasse med meget at lære fra sig. Han har danset til nogle af verdens største events og kendteste artister med credits som Super Bowl, Aladdin, J.Lo, Justin Bieber, Fergie, Jason Derulo, Sean Paul, Medina, Eurovison og m.fl.

Julie Marie Nissen

Julie Marie tilhører toppen af den nye generation af danske dansere. Hun har bl.a. koreograferet det show som vandt Koreografi Konkurrencen, turneret med Infernal, samt danset for Medina, Nabiha, Mø, KNA Connected, Djämes Braun, samt The Voice koncert og på X-Factor.