DANSESTILE & HOLD

CHOREO CLASS

Tidligere kaldt L.A. Style, Urban Choreo eller Street Jazz og er oprindelig en blanding af street/undergrunds stilarter med præcisionen fra moderne jazz. Mange har en personlig stil indenfor dansen men der er fokus på detaljer, timing og synkronitet samt i stigende grad referencer til undergrunds stilarter. Ses ofte i mange musikvideoer, koreografi konkurrencer og danses ofte til populære hits, hip hop eller R&B.

COMMERCIAL

Også kendt som jazz funk, en dominerende stil i dansebranchen. Der lægges vægt på power, performance og har ofte feminin touch. Musikken er ofte populær hit sange, men andre genrer bruges også.

LADIES CLASS

En time hvor der danses med hæle – wedges. Inspireret af de sensuelle og feminine koreografier der for tiden dominerer mange videoer af kraftfulde sangere som Beyoncé, Rihanna, JLO m.m. Man får lov til at slå sig løs, føle sig lækker og være kvinde med stort K.

ALL STARS CLASS

Et hold med skiftende lærere, både lokale og internationale, som underviser på øvet niveau i commercial, hip hop eller koreo.

HIP HOP

Oprindeligt en blanding af klassiske hip hop stilarter og social dances dog med en ny tilgang kombineret med nyere moves og teknik samt bounce. En konstant udvikling har ført til at flere har deres egen unikke stil i dansen.

BREAKING

Den oprindelige stil af hip hop er en dynamisk dans både stående og nede på gulvet. Stilen har dybe rødder til hip hop kulturen. Der anvendes ofte funk, soul, break beats og hip hop musik.

POPPING

Har mange forskellige teknikker fra grooves til isolations, systemer til mekaniske bevægelser. Normalt danses der til funk, g-funk og dubstep anvendes også nogle gange.

HOUSE

En footwork step baseret dans kombineret med grooves i form af jacking. Der danses til house musik og stilen er forbundet til house clubbing kulturen.

CONTEMPORARY

Kombinerer elementer af flere dansestilarter, herunder moderne, jazz, lyrisk og klassisk ballet. Stilen kendetegnes ved flydende dansebevægelser, udtrykke følelser, contract-release, floorwork, improvisation, uforudsigelige ændringer i rytme, hastighed og retning. Der danses til forskellige musikgenrer.

CREATIVE LAB CLASS

Lær fra flere erfarne og anerkendte dansere som hjælper dig med at tage din dans til et nyt niveau. Du vil arbejde med freestyle, exploration, experimenting, øvelser, koncepter, challenges m.m. der vil forbedre din dans på mange måder, og få dig til at vokse og opdage nye sider af dig selv i dansen.

DANCEHALL

Fra Jamaica med unikke trin, og der lægges vægt på grooves og feeling. I Jamaica er dancehall forbundet med en livstil, men ses i vesten ofte igennem musikvideoer.

DANCEHALL FUSION

Kernen er traditionel dancehall, en stil fra Jamaica med unikke trin og vægt på grooves og feeling – men på holdet drages der også inspiration fra andre stile og der danses også til forskellige musikgenrer.

AFRO COMMERCIAL

En energisk og dynamisk time med power inspireret af afrikansk dans samt med inspiration fra commercial, dancehall og hip hop.

INDUSTRY PREP PROGRAM

Lær fra nogle af de bedste i branchen i dette intensive program, hvor vi forbereder dig til forstå og træde ind i dansebranchen. Du får industry relevant viden og færdigheder inden for koreografi, scene & performance træning, audition forberedelse, challenges, portfolio udvikling, foto & video shoots m.m. Kurset afsluttes med en eksklusiv performance og diplom. Det er perfekt til dig som er interesseret i en karriere i dansebranchen, og hvis du vil blive presset til at vokse og blive en professionel danser.