DANSESTILE & HOLD

CHOREO CLASS

Tidligere kaldt L.A. Style, Urban Choreo eller Street Jazz og er oprindelig en blanding af street/undergrunds stilarter med præcisionen fra moderne jazz. Mange har en personlig stil indenfor dansen men der er fokus på detaljer, timing og synkronitet samt i stigende grad referencer til undergrunds stilarter. Ses ofte i mange musikvideoer, koreografi konkurrencer og danses ofte til populære hits, hip hop eller R&B.

COMMERCIAL

Også kendt som jazz funk, en dominerende stil i dansebranchen. Der lægges vægt på power, performance og har ofte feminin touch. Musikken er ofte populær hit sange, men andre genrer bruges også.

LADIES CLASS

En time hvor der danses med hæle – wedges. Inspireret af de sensuelle og feminine koreografier der for tiden dominerer mange videoer af kraftfulde sangere som Beyoncé, Rihanna, JLO m.m. Man får lov til at slå sig løs, føle sig lækker og være kvinde med stort K.

HIP HOP

Oprindeligt en blanding af klassiske hip hop stilarter og social dances dog med en ny tilgang kombineret med nyere moves og teknik samt bounce. En konstant udvikling har ført til at flere har deres egen unikke stil i dansen.

HOUSE

En footwork step baseret dans kombineret med grooves i form af jacking. Der danses til house musik og stilen er forbundet til house clubbing kulturen.

BREAKING

Den oprindelige stil af hip hop er en dynamisk dans både stående og nede på gulvet. Stilen har dybe rødder til hip hop kulturen. Der anvendes ofte funk, soul, break beats og hip hop musik.

AFROBEAT

Musikgenren er kendt for energiske og upbeat rytmer og er steget i popularitet verden rundt. Afrobeat-danseentusiaster og musikere skaber nye dansetrends og -rutiner med rødder i traditionelle afrikanske dansestile hvilket har ført til en udvikling gennem årene samlet under én paraply – afrobeat dans.

AFRO FUSION

En energisk og dynamisk time med power inspireret af afrobeat dans samt med inspiration fra commercial, dancehall og hip hop.

DANCEHALL

Fra Jamaica med unikke trin, og der lægges vægt på grooves og feeling. I Jamaica er dancehall forbundet med en livstil, men ses i vesten ofte igennem musikvideoer.

DANCEHALL FUSION

Kernen er traditionel dancehall, en stil fra Jamaica med unikke trin og vægt på grooves og feeling – men på holdet drages der også inspiration fra andre stile og der danses også til forskellige musikgenrer.

NEXT LEVEL

Et hold for dig som vil have fokus på personlig udvikling samt kreativ process. Holdet går udover almindelig undervisning og drager på erfaring, viden og input fra Rico Coker & Thomas Rasmussen. Du får færdigheder inden for koreografi, freestyle & kreativ process i form af bl.a. foto & videokoncepter, challenges, personlig feedback m.m.

Det får man på holdet*:

✔️Fotoshoot & Koncept videoer

✔️Individuel feedback

✔️Koreografi

✔️Freestyle/impro træning

✔️Battle teknik

✔️Challenges

*Der kan forekomme ekstra udgifter inden for rimelige grænser til kostume og dækning af udgifter til foto og videoshoot.