Lærere

MØD GRUNDLÆGGERNE

Joel De Andrade & Karen Galsgaard

Joel De Andrade og Karen Galsgaard har rødder- og er pionerer i den danske Hip Hop scene. Joel har danset siden 1989 og Karen siden 1998. De vandt den første skandinaviske Battle of The Year – den daværende største titel i Skandinavien.

Deres erfaring spænder fra battles, shows og teater til international dommer og workshops samt etablering af events, community og velgørenheds projekter.

De har været mentor for utallige elever på Hotstepper og i udlandet, hvoraf mange er blevet dansere i verdensklasse bl.a. verdensmester i breaking og dansere for nogle af de mest berømte internationale kunstnere. Joel og Karen er begge blevet nomineret til awards for deres bidrag til den danske dansescene.

Vores lærerstab består af både etablerede dansere i verdensklasse samt de hotteste nye talenter.

Adam Yaqoubi

Adam er den første danske mand der for alvor beskæftiger sig for dancehall i Danmark. Han blev blev introduceret til dancehall i DK, har tidligere været en del af den Jamaicanske Rifical Team og har trænet intensivt både i Danmark og Jamaica. Han har rejst gentagende gange til Jamaica for at lære fra og opleve den autentiske og rige dancehall kultur. Adam er stifter af Diversity Skankaz, et dancehall crew der vil udbrede dancehall i Danmark. Adam har både haft workshops og undervist i DK og internationalt. Han går meget op i at sprede god energi og at eleverne får den rigtige viden. Adam har danset/varmet op for kunstnere som IceKiid, Izzy, Okay Funky, Felicia Baby, Mr. Eazi, BRO og Madam Akothe fra Kenya. Han har også optrådt i TV og til store events såsom ZULU AWARDS, Distortion, AfroBeat Madness og Dancehall Madness.

Anastasija Olescuka

En af landets førende kvindelige hip hop & urban dansere uddannet på Hotstepper og med credits som CLASHcph artistic director, Nøddeknækkeren, dommer for World Of Dance (WOD) DK, legenden Big Daddy Kane, optræden til Ladies of Hip Hop (USA), udvalgt koreografi ANTS til subUrban dance festival samt vinder af flere battles inklusiv SDK Baltic, Urban Dance Meeting og Prop Challenge til Hip Hop Games DK 2 år i træk.

Artit Chatthai

Artit har danset i 10 år og har fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Han har konkurreret ved flere events og tidligere vundet UDO, Kaufmann Cup, Hip Hop Unite samt fået 2. plads til Hip hop international DK. Artit har også bl.a danset for Fazli, TopGunn, OMEE samt været med-koreograf til VI elsker 90’erne Tour. Han har flere års undervisningserfaring og har også undervist i udlandet i Thailand, Belgien, Sverige, og Tyskland samt kører han AC PROJECT – hans egen dansevideo projekt med fokus på dansemiljøet.

Celia Monreal

Er en alsidig danser med styrke i bl.a. hip hop og choreo. Sideløbende med hendes studier i Dramatic Arts i Spanien har hun trænet dans på højt plan. I Spanien- samt i DK i hendes tid på Hotstepper Dance Education, har hun trænet mange stilarter og lært fra flere danselegender. Hendes erfaring i Spanien rækker fra undervisning til shows, TV optræden og flash mobs. Celia har været aktiv i både battles og dansekonkurrencer i DK og Spanien: Hip Hop International Spanien, Rock Da House, Vic Dance Contest, Urban Display, Culture Clash m.fl. hvor hun bl.a. har fået topplaceringer.  

Ciara Blankenship

Ciara er en stærk, alsidig danser med star-quality. Hun har altid haft danse-drømme og gik til dans siden en meget ung alder. Ciara har lært fra mange førende dansere i DK og udlandet, har 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper Dance Education samt fået dansetræning i Frankrig og USA. Hun kan både freestyle og koregrafere med essensen og følelsen af stilarterne samt virkelig performe på en scene. Ciara har danset i musikvideoer, TV, koncerter, festivaller, battles og er ved at blive mere og mere efterspurgt. Hun har artist credits som Christopher, Karen Mukupa, Boye & Sigvardt X MAGNÜS, Frederik Leopold, Grace Carter, J Wild, Amro, Yakuza, Nick Jones, Jimilian, Gio, Navid, Micheal Williams og Baby Bino samt TV credits som Guldtuben og TV2 De Største Øjeblikke.

Daniel Rojas a.k.a. Danielito

Har breaket siden barndommen med sit crew, Familia Loca, og har fuldført Hotstepper Dance Education. Han er en teknisk stærk, dynamisk og alsidig bboy som har været med til battles i Europa, Sydamerika og Asien. Han er tidligere Danmarksmester i break og har rejst verden rundt for at deltage i EM, VM og flere OL kvalifikationer. I 2023 er han bl.a. kommet top 8 i den internationale Goiania world finals i Brasilien og fik 2. pladsen til SB Qualifier Scandinavia. Danielito har trænet med nogle af Japans bedste og blev top 16 til en af Tokyos største battles – Urban Jungle. Hans erfaring spænder fra undervisning i alle aldre til musikvideo og danseforestillinger. Danielito har credits som artisten Sean Kingston, release shows for verdenspremiere på Magic Mike filmen samt brands som Nike, Pelle Pelle og New Balance.

Dennisha Mendoza

Er en stærk alsidig danser og koreograf med fuld power. Hun har modtaget træning på Hotstepper bl.a. aftenskolen til flere workshops og Hotstepper uddannelsen. Dennisha har været one-to-watch og modtog award for hendes præstationer på Hotstepper danseuddannelsen – endelig kommer hun til at undervise fast på skolen. Hendes erfaring rækker fra musikvideo, koncerter, undervisning på flere skoler, polterabends, danseteater og hun er aktiv i undergrunds battlescenen.

Dennisha har credits som bl.a. Distortion ALORS on Danse, Trinity Cph, Karen Mukupa musikvideo, Diamond Platnumz koncert, Ailin – Araba 3.0 musikvideo, Brian Timothy musikvideo og har koreograferet til Hotstepper Dance Education afgangsshow. 

Emma Sundbergh

Emma er en erfaren og højtuddannet danser som har gennemført Hotstepper Dance Education, Galen Hooks artist development, BASE VTP program m.m. Hun har en kæmpe passion for undervisning og har afholdt timer og workshops i Thailand, Østrig, Holland, Sverige og Danmark.

Hun har bl.a. credits som IKEA, Porsche, Mr. Vegas, Patoranking, håndplukket af Anthony Lee (US) til at fremføre sit stykke sammen med ham i MATRIX the show, La Pulpa (COL) Yotetoho-turné i Beijing, Lil Gemi, RnB out loud summer tour, koreograf og danser for Angelica Mava m.m.

 

Gavin Aquino

Gavin har danset siden en ung alder indenfor stilarter som breaking og hip hop. Han har fuldført Hotstepper Dance Education, deltaget ved flere workshops og er nu også aktiv i den danske danse battle scene.

Gavin er medlem af dansegruppen BEYOND BORDERS som findes i både Sverige og Danmark. Han er director for det danske hold, men tager også til Sverige for at undervise og dele sine erfaring. Gruppen har fokus på det koreanske pop kultur og genrene K-Pop, K-hiphop og K-RnB, som de optræder med og konkurrerer med i Sverige. På Hotstepper Dance Education har han været medkoreograf på en piece.

 

Isabel Lippert

Har været aktiv og haft succes i dansebranchen siden en ung alder med erfaring der rækker fra modeshows til musikvideoer. Hun har artist credits som Outlandish, Topgunn, Mund de Carlo, David Jay, Papito, Medina Flashmob, danset i DR Koncerthuset, Bakken, Tivoli, Legoland, til Zulu Awards, P3 Guld, X-Factor DK, TV2, DR, Universal Music m.m. Isabel har også konkurreret i Danmarks-, Europa- & verdensmesterskaberne, Hiphop International, Hip Hop Unite samt UDO.

Julie Marie Nissen

Julie Marie tilhører toppen af den nye generation af danske urban dansere og koreografer. Hun har bl.a. koreograferet det show som vandt Koreografi Konkurrencen, koreograferet og danset for Djämes Braun, været med-koreograf for STOR – finalister til TALENT DK, turneret med Infernal, samt danset for Medina, Nabiha, Mø, KNA Connected, Blak og Jimilian, The Voice ’16 og danset på X-Factor. Hun har fuldført Hotstepper danseuddannelsen samt andre kurser, workshops og rejser med dansetræning til London og L.A.

Keiran Araza

Er en stærk, alsidig danser som er aktiv i både undergrunden og dansebranchen og er med i Diversity Skankaz Crew. Han er med i musikvideo for Mund De Carlo, RH, Christopher, Jokeren og Szhirley – danset for afrobeat kunstnerne Tekno og Felicia Baby samt optrådt til events som Copenhagen Pride, Nordic Break League og Dancehall Madness. Med Christopher har han også bl.a. danset til Guldtuben, TV2 og De Største Øjeblikke, TV2 Zulu. Under hans tid ved Hotstepper uddannelsen begyndte Keiran at være aktiv i battles og er bl.a. vinder af RUST Battle, semifinalist til Xmas Jam 2017 og 2019 samt top 8 til CPH CLASH Battle for Culture vol. 1.

Mariama Ambrose

Har været aktiv danser siden år 2000. Hun har både en danseuddannelse og flere danserejser bag sig bl.a. til L.A., London, Paris og Senegal. Mariama har undervist siden 2003, bl.a. på Hotstepper, Pineapple Studio i London og Circle Studio i Norge. Hun har en stor passion for at undervise og erfaringen spænder bredt fra begyndere til professionelle, børn, teen, voksne, polterabends, julefrokoster, teambuilding, flygtninge, socialt udsatte m.m.

Credits inkluderer bl.a. Trentemøller, Lucy Love, Dr. Alban, Ace Of Base, Kato, MC Clemens, Alex Ambrose, Johnson, IdaAida, The Benefits, Siemens, IC Companys, Hewlett-Packard og PFA.

Marie Bang

Har danset siden en ung alder og har undervist de sidste 8 år på både aftenskoler og danseuddannelser samt ved R2D Homegrown Experience i Canada. Hun har træning fra DK og USA hvor hun bl.a. har gennemført The Galen Hooks Method Classic i L.A. Marie er Leder og koreograf af dansegruppen Vocazion og er tidligere medlem af dansegruppen Da Freakaliz, der bl.a. blev 3x danmarksmestre og deltog ved VM i Las Vegas. 

Rannvá Klettheyggj

Hendes oprindelige stilart og passion er waacking, men hun er en alsidig danser og koreograf med træning fra adskillige workshops med internationale high-level dansere og er Hotstepper Dance Education graduate. Hun har undervist i Danmark på Hotstepper og på Færøerne. Hendes erfaring spænder fra koreografi for artister, undervisning, danseteater, shows, flashmobs, festivaler, koncerter, reklamer, organisering af konkurrencer og er også aktiv i underground battlecenen.

Rannvás credits er bl.a. Alors on Danse at Distortion, RSP, BYRTA, Jillionaire, Gurðið Hansdóttir på Voxbotn Festival, Jórunn Gudmundsen, G Festival, Pride festival, Summarfestivalurin, Besti Dansibólkurin, Faroe Islands Games, Dansieksperimentið Festival på Færøerne, Demmus, Performance for Royal Inncoiffure og Burn Showdown.

Rebecca Kjerstad

Rebecca er en stærk og alsidig danser med passion og karisma som har lært fra førende danske og international lærere samt fuldført Hotstepper Dance Education. Hun har undervist siden 2016 på flere skoler i kommercielle og urban stilarter. Rebecca har arbejdet med artister og optrådt ved flere shows, koncerter og velgørenheds events.

Rebecca har credits som Jimilian, AnneLise, GIO & KDZ, Bogino Tøj, Panorama Festival, Kræftens Bekæmpelse, Hotskull koncerter m.fl. Hun har også været aktiv i undergrunds miljøet med deltagelse i diverse battles som Clash CPH Cypher, Hotstepper Xmas Jam og That’s Hot Vogue Ball.

Ryan Jacolbe

Ryan har undervist i Hotstepper siden 2015 og er en alsidig danser blandt toppen af den nye generation indenfor urban dans. Han har bl.a. været med i musikvideos, TV shows, award shows, festivaller og har credits som Medina, Nabiha, Yepha, Anella m.fl. Udover Hotstepper danseuddannelsen har han taget mange workshops med flere verdenskendte dansere.

Samuel Lutaaya

Samuel har danset siden en ung alder og har bl.a. fuldført Hotstepper Dance Education. Han er alsidig med træning indenfor mange stilarter, men det er Hip Hop og Afro, der ligger hans hjerte nær. Han begyndte at undervise i 2015, og har siden undervist i flere stilarter på forskellige danseskoler og efterskoler. Samuel har erfaring der rækker fra undervisning, koreograf og optræden til modeshows og live tv. Han har bl.a. danset for de danske top artister Christopher og Branco, samt for Redbull og Soundbox m.fl.

Sandra Carstensen

Sandra er en alsidig danser med mange års erfaring hvor hun tidligere har trænet standarddans på højt plan og senere hen hip hop og commercial stilarter samt fuldført Hotstepper Dance Education hvor hun også har været med koreograf på et dansestykke til afslutningen. Hun har deltaget ved danse battles og konkurrencer såsom Skvulp Festival Battle, Clash Women’s Day Battle, EM Hip Hop Formation IDO i Holland m.m.

Sitthichai Phuanphimai

Sitthichai har været lærer på Hotstepper siden 2015. Han har bl.a. danset for Cicilia, Toy Box, Electrick Village, Club Awards, TV2 Live – Smid Tøjet Galla i Tivoli, JD sports Grand Opening i Fields, WAUW Models Finale Awards, kultur arrangementer for Rødovre og Nørrebro kommune m.fl. Sitthi har også bl.a. taget Hotstepper danseuddannelsen og efterfølgende andre kurser og workshops. Sammen med Cathrine og Ryan har han gruppen TREE’O som optræder, koreograferer, giver workshops og stiller op til konkurrencer.

Steen Koerner

Er en verdenskendt dansk hip hop legende som har været i gang siden 1982. Han er en autodidakt danser, koreograf og iscenesætter. I 1987 var han medstifter af den anerkendte streetdans gruppe Out of Control. Han har danset over hele verden i teater & commercial produktioner, har vundet utallige battles og er stadig aktiv i battle & undergrunds scenen samt mentor for nogle af verdens førende dansere.

Steen har banet vejen for hip hop teater. Han har instrueret mere end 15 teaterforestillinger, bl.a. Sylfiden, Human Robot, adskillige forestillinger for Dronningen af Danmark og har skabt koreografi til flere forestillinger, bl.a. Nøddeknækkeren og var medskaber af forestillingen Øen i øst på Koma Teatret i Tokyo, Japan. Steen udgiver også bøger, laver TV og har et løbende samarbejde med den dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson.

Thomas K. Rasmussen

Er en stærk og alsidig professionel danser som har fuldført Hotstepper Dance Education og DA REBELS International Dance Program i Slovenien. Han har undervisningserfaring siden 2012 på flere skoler inkl Hotstepper. Thomas har koreograferet for Albina S og i Færøerne for artisten Marius Ziska og det anerkendte event Dansieksperimentið. Han har andre credits som musikvideo for TopGunn & City Bois, Vocalicious, X-Factor, TV2s “Stormester” program, Danmark Har Talent, IBM, hip hop danseteater med Freestyle Phanatix, events som Pride og Faceoff samt modeshows i ind- og udlandet for Kansas inklusiv brand collabs med bl.a. BASE, Craftsman, Samsøe Samsøe m.m. Thomas har også deltaget ved battles til bl.a. Juste Debout Nordic, ClashCPH og Detours samt konkurrencer indenfor DDD (4x DK mester) og IDO – top 20 EM og top 40 VM.

Tricia Yde

Tricia er en unik alsidig danser med magnetisk karisma. Hendes erfaring spænder fra undervisning og battles i undergrunden til musikvideo og modeverdenen. Tricia har modtaget undervisning i Paris, deltaget på Hotstepper danseuddannelsen og har credits som Travis Scott, Jokeren, Redbull, Xee, HBO, Vi Elsker 90’erne, TV2 programmet Den Vildeste Danser, Museo Klub og danseforestillinger på bl.a. Østre Gasværk Teater og Bellevue Teater. Hun er også eftertragtet model/danser til fotoshoots hvor hun arbejder med flere brands og store fotografer.

Uyen Nguyen

Uyen er en alsidig professionel danser med baggrund i hip hop. Hun har med tiden fundet sin passion i Heels, Waacking og Bachata Sensual. Hun elsker at kombinere hendes naturlige feminitet og alsidighed i dansen.

Uyen har danset i 18 år og haft 13 års undervisnings erfaring i DK og Vietnam. Hun har dyrket både undergrunden og den kommercielle danseverden og har bl.a. credits som Eurovision, Infernal DK turné, streetversionen af Nøddeknækkeren, koreograferet for Scarlet Pleasure, World Pride som repræsentant for Australien, utallige reklamer, medvirket i danske awards- og live tv shows samt været en aktiv battle danser. 

Som danser, er hendes karismatiske træk at udvise den høje selvtillid, stærke og unikke udtryk på scenen. Hun elsker at lege med og kombinere kontrasten mellem den bløde og hårde attitude.