Lærere

MØD GRUNDLÆGGERNE

Joel De Andrade & Karen Galsgaard

Joel De Andrade og Karen Galsgaard har rødder- og er pionerer i den danske Hip Hop scene. Joel har danset siden 1989 og Karen siden 1998. De vandt den første skandinaviske Battle of The Year – den daværende største titel i Skandinavien.

Deres erfaring spænder fra battles, shows og teater til international dommer og workshops samt etablering af events, community og velgørenheds projekter.

De har været mentor for utallige elever på Hotstepper og i udlandet, hvoraf mange er blevet dansere i verdensklasse bl.a. verdensmester i breaking og dansere for nogle af de mest berømte internationale kunstnere. Joel og Karen er begge blevet nomineret til awards for deres bidrag til den danske dansescene.

Vores lærerstab består af både etablerede dansere i verdensklasse samt de hotteste nye talenter.

Adam Yaqoubi

Adam er den første danske mand der for alvor beskæftiger sig for dancehall i Danmark. Han blev blev introduceret til dancehall i DK, har tidligere været en del af den Jamaicanske Rifical Team og har trænet intensivt både i Danmark og Jamaica. Han har rejst gentagende gange til Jamaica for at lære fra og opleve den autentiske og rige dancehall kultur. Adam er stifter af Diversity Skankaz, et dancehall crew der vil udbrede dancehall i Danmark. Adam har både haft workshops og undervist i DK og internationalt. Han går meget op i at sprede god energi og at eleverne får den rigtige viden. Adam har danset/varmet op for kunstnere som IceKiid, Izzy, Okay Funky, Felicia Baby, Mr. Eazi, BRO og Madam Akothe fra Kenya. Han har også optrådt i TV og til store events såsom ZULU AWARDS, Distortion, AfroBeat Madness og Dancehall Madness.

Amy Sarr

Amy har danset hip hop siden hun var lille og er opvokset med vestafrikansk kultur og dans. Hun har også danset dancehall i flere år, samt deltaget ved flere workshops indenfor stilen. Hun har respekt for både afrikansk og jamaicansk kultur og hvordan disse formidles i dansen. Amy er med i et Afro/dancehall crew – Savag3 – og har optrådt med fusion af Afro og Dancehall til bl.a. Roskilde Festival, Distortion, Dancehall Madness samt for udenlandske afrobeat og dancehall kunstner.

Anastasija Olescuka

En af landets førende kvindelige hip hop & urban dansere uddannet på Hotstepper og med credits som CLASHcph artistic director, Nøddeknækkeren, dommer for World Of Dance (WOD) DK, legenden Big Daddy Kane, optræden til Ladies of Hip Hop (USA), udvalgt koreografi ANTS til subUrban dance festival samt vinder af flere battles inklusiv SDK Baltic, Urban Dance Meeting og Prop Challenge til Hip Hop Games DK 2 år i træk.

Anna Diaz a.k.a Hotskull

Anna er bedre kendt som Dancehall artisten Hotskull, og er en respekteret danser og sanger der indenfor dancehall har både trin og sang fra Jamaica opkaldt efter hende. Hun har vundet battles, været med til at arrangere flere dancehall events bl.a. DKs største dancehall event Dancehall Madness. Hun har danset for danske artister som Nik & Jay, David Jay, Pharfar, Kaka, KNA Connected, Annella, Okay Funky og for artister fra Jamaica som Richie Stephens og Chi Chi Ching. Anna har fuldført Hotstepper uddannelsen og været til Jamaica flere gange med oplæring og undervisning af de største legender fra Jamaica.

Anders Deeno

Er en førende kommerciel danser med base i London UK og som har været på adskillige verdensturnéer med kendte artister. Han har credits som Justin Bieber, Kylie Minogue, Will.I.Am, Katy Perry, Jason Derulo, Rita Ora, Peter Andre, Little Mix m.fl.

Artit Chatthai

Artit har danset i 10 år og har fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Han har konkurreret ved flere events og tidligere vundet UDO, Kaufmann Cup, Hip Hop Unite samt fået 2. plads til Hip hop international DK. Artit har også bl.a danset for Fazli, TopGunn, OMEE samt været med-koreograf til VI elsker 90’erne Tour. Han har flere års undervisningserfaring og har også undervist i udlandet i Thailand, Belgien, Sverige, og Tyskland samt kører han AC PROJECT – hans egen dansevideo projekt med fokus på dansemiljøet.

Brice Johnson

Brice fra USA er en erfaren danser med speciale i flere hip hop stilarter. Han var bl.a. med i den verdenskendte danse TV show – So You Think You Can Dance, har danset med legender som Madonna og har deltaget ved og vundet nogle af verdens største konkurrencer: Hip Hop International i USA, UK Champs i England og KOD i Kina. I DK har han bl.a. danset for Christopher og DMA.

Catatau

Danset siden 1996. Medstifter af den verdenskendte Tsunami All Stars Crew. Bl.a. vinder af Battle Of The Year Brasilien og 3. plads til international R16 – en af verdens største breaking battles. Erfaring spænder fra TV og film til teater og battles.

Cathrine Agerskov

Cathrine fra dansegruppen TREE’O har tidligere udført Hotstepper Dance Education, rejst meget for at tage timer og workshops samt undervist på supportprogrammet til den verdensberømte Urban Dance Camp 2 år i træk. Hun har koreograferet åbningsshowet til Danish Club Awards, Miss Denmark og Heineken Champions League i Tivoli. Andre credits er bl.a. L.O.C., Skinz, The Minds of 99, Kato, The Voice Concert, X-Factor DK, Isas Stepz tour, Microsoft, L’Oreál, Grundfos, Danske Spil m.m. Cathrine var også tidligere aktiv i de traditionelle danseskole konkurrencer; 10 x IDO DK-mester og 7 x årets IDO-danser.

Ciara Blankenship

Ciara er en stærk, alsidig danser med star-quality. Hun har altid haft danse-drømme og gik til dans siden en meget ung alder. Ciara har lært fra mange førende dansere i DK og udlandet, har 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper Dance Education samt fået dansetræning i Frankrig og USA. Hun kan både freestyle og koregrafere med essensen og følelsen af stilarterne samt virkelig performe på en scene. Ciara har danset i musikvideoer, TV, koncerter, festivaller, battles og er ved at blive mere og mere efterspurgt. Hun har artist credits som Christopher, Karen Mukupa, Boye & Sigvardt X MAGNÜS, Frederik Leopold, Grace Carter, J Wild, Amro, Yakuza, Nick Jones, Jimilian, Gio, Navid, Micheal Williams og Baby Bino samt TV credits som Guldtuben og TV2 De Største Øjeblikke.

Isabel Lippert

Har været aktiv og haft succes i dansebranchen siden en ung alder med erfaring der rækker fra modeshows til musikvideoer. Hun har artist credits som Outlandish, Topgunn, Mund de Carlo, David Jay, Papito, Medina Flashmob, danset i DR Koncerthuset, Bakken, Tivoli, Legoland, til Zulu Awards, P3 Guld, X-Factor DK, TV2, DR, Universal Music m.m. Isabel har også konkurreret i Danmarks-, Europa- & verdensmesterskaberne, Hiphop International, Hip Hop Unite samt UDO.

Jens Brøndum

Jens modtog sin klassiske træning i Colorado, USA (2001-2010) og afsluttede sin danseuddannelse ved den prestigefulde Danske Scenekunstskole i København. Han er en del af Sita Ostheimer Company med base i Berlin og optrådt internationalt med kompagniet. Siden 2013 har Jens arbejdet med andre etablerede danske contemporary koreografer på diverse teatre samt er grundlægger og nuværende kunstnerisk leder af De León Company, der blev nomineret til den prestigefulde Reumert-pris i 2019.

Joel De Andrade

Joel er en af ejerne af Hotstepper. Han har danset siden 1989 og er en af DK’s hip hop pionerer. Joel altid arbejdet for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet. Siden 90’erne var han bl.a med til at organisere lokale events, samle bboys og starte DK’s første skole med break, locking og popping i slut 90’erne. Han har deltaget og dømt ved nogle af verdens største battles bl.a. vinder af første Scandinavian Battle Of The Year, crew finalist til UK Bboying Championships, semifinalist solo bboy til UK Bboy Championships og deltagele flere gange ved International Battle Of The Year. Han har også dømt meget i Asien for regionale kvalifikationer for Battle of The Year, UK Bboy Champs, R16, Hip Hop International og Bboy World Asia. Joel har bl.a. danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow, Fugees, De La Soul og artister som Justin Timberlake, Punjabi MC og The Prodigy. I dag har han danset i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden i statsteatre.

Julie Marie Nissen

Julie Marie tilhører toppen af den nye generation af danske urban dansere og koreografer. Hun har bl.a. koreograferet det show som vandt Koreografi Konkurrencen, koreograferet og danset for Djämes Braun, været med-koreograf for STOR – finalister til TALENT DK, turneret med Infernal, samt danset for Medina, Nabiha, Mø, KNA Connected, Blak og Jimilian, The Voice ’16 og danset på X-Factor. Hun har fuldført Hotstepper danseuddannelsen samt andre kurser, workshops og rejser med dansetræning til London og L.A.

Karen Galsgaard

Karen har danset siden start 1998, og er en af ejerne af Hotstepper. Hun arbejder meget for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet bl.a. ved at organisere events, workshops, dømme, koreografere større shows i DK, Norge og Brasilien samt arbejder hun frivilligt for Instituto Du Gueto i Brasilien. I dag har hun danset i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden til ære for kronprinsen.

Karen har også danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow og artister som Punjabi MC, Kato, arbejdet med Red Bull, Everlast, Bianco Footwear, Amnesty International, Schwartzkopf, FHM, DeeJay Awards, Ladyfest og Kia Motors. Karen er bl.a. vinder af den første Scandinavian Battle Of The Year, finalist til Nike Woman Europe og har deltaget ved International UK Bboying Championships, Floorwars og Streetstar. Hun var med til at starte den kvindelige danske hip hop crew – Top Notch, samt i 2017 den Brasilianske crew Hotstepper B-girls. Hun er også tidligere lærer og stadig mentor for b-boy Zoopreme (Rico Coker) fra The Ruggeds – en af verdens top b-boys.

katrine holmsnæs

Katrine Holmsnæs

Profil kommer snart.

Keiran Araza

Er en stærk, alsidig danser som er aktiv i både undergrunden og dansebranchen og er med i Diversity Skankaz Crew. Han er med i musikvideo for Mund De Carlo, RH, Christopher, Jokeren og Szhirley – danset for afrobeat kunstnerne Tekno og Felicia Baby samt optrådt til events som Copenhagen Pride, Nordic Break League og Dancehall Madness. Med Christopher har han også bl.a. danset til Guldtuben, TV2 og De Største Øjeblikke, TV2 Zulu. Under hans tid ved Hotstepper uddannelsen begyndte Keiran at være aktiv i battles og er bl.a. vinder af RUST Battle, semifinalist til Xmas Jam 2017 og 2019 samt top 8 til CPH CLASH Battle for Culture vol. 1.

Laura Oktavia

Laura er en alsidig danser. Hun har danset med Hotstepper siden 2014, og har også arbejdet som en del af Hotstepper teamet og fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Laura har tidligere været børneinstruktør på Oure Sommer Camp og udover at undervise på Hotstepper arbejder hun som folkeskolelærer.

Malthe Ørsted

Malthe er ”one of DK’s finest” med erfaring der rækker fra battles til kulturoptråden i Beijing. Han har bl.a. været oplært af en af DK’s hip hop pionerer Steen Koerner, danset meget med de verdenskendte Robot Boys samt trænet med førende poppers fra hele verden herunder USA, Japan og Frankrig. Mht battles, så har han vundet og været finalist ved danske battles samt top 8 til det prestigefulde Scandinavian Juste Debout. Han har danset flere gange for kongefamilien, bl.a. dronningen i både DK og ved statsbesøg i udlandet. Malthe har medvirket i meget teater herunder Nøddeknækkeren og H.C. Andersen af Steen Koerner, og Det Sidste Show af Robot Boys. Han har arbejdet på musikvideoer for artister som Per Vers, Outlandish, Mund De Carlo og Eloq. Andre credits er reklamefilm for Lego og DSB, samt DR Ramasjang, P3 Guld, Zulu Comedy Galla m.fl.

Mary Jacolbe

Mary er en af DKs bedste – en ekstraordinær danser og koreograf med brancheerfaring der rækker fra musikvideoer og koncerter til teater og tv. Hun har credits som Marques Housten, Medina, Ida Corr, Christopher, Wafande, Nabiha, Djämes Braun, Wolfgang Gartner, Sys Bjerre, Eurovision, Detours og den danske kongefamilie. Ved siden af sin personlige dansekarriere har hun også Merrydance, workshops og camps for dansemiljøet som er blevet nomineret af Detour Dance Festival til Årets Tiltag. Hun er fra den første årgang Hotstepper Dance Education og er aldrig stoppet med at vokse som danser bl.a. igennem workshops og internationale rejser med dans.

Michel Sian

Er fra København, men havde base i London og nu i L.A. Han er nået til toppen og blevet en af de kendteste danske dansere i den internationale dansebranche. Han er en koreograf og danser i verdensklasse med meget at lære fra sig. Han har danset til nogle af verdens største events og kendteste artister med credits som Super Bowl, Aladdin, J.Lo, Justin Bieber, Fergie, Jason Derulo, Sean Paul, Medina, Eurovison og m.fl.

Nafi Gravesen

Har over 10 års erfaring på toppen i den danske dansebranche hvor hun har arbejdet med alt fra reklamer og koncerter til at være hovedkoreograf for artister. I dag arbejder hun også med artist management. Nafi er således i en unik position til at forberede elever til dansebranchen. Hun har credits som Medina, Burhan G, Christopher, Aura, Djames Braun, Brandon Beal, Lloyd, Jimilian, X-Factor, DMA, Zulu Awards, Zulu Comedy Galla, Melodi Grandprix m.fl.

Natasha Sherpa

Natasha er en alsidig danser med undervisningserfaring indenfor flere stilarter. Hun har fuldført 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper danseuddannelsen hvor hun var koreograf på hip hop foundations stykket ved afgangsshowet. Natasha har danseerfaring fra DK, Frankrig, Indien og Kenya og har bl.a. danset til Danish Music Awards for Aura, NYX Cosmetics, Det Kongelige Ballet, reklame for Coca Cola & Sprite og deltaget samt koreograferet til diverse konkurrencer i Danmark.

Nicklas Troensegaard

Nicklas er en stærk danser og koreograf med en danseuddannelse fra Hotstepper. Han har en baggrund i dansekonkurrence scenen indenfor DDD og IDO ligaer hvor han har været dobbelt verdensmester, Europa mester og Danmarks mester flere gange. Han har undervist siden 2015 og på Hotstepper siden april 2019. Nicklas har elever som har top placeringer i både IDO og DDD og som har vundet DM. I branchen har han credits som Christopher, Barcode Brothers, Leila K, Electrick Village, har danset på TV i TV2 De Største Øjeblikke, Tip Et Hit – DK4, Sygepleje skolen – TV2 Charlie og events/koncerter som Vi Elsker 90’erne Tour, Gay Pride Copenhagen og Club Awards.

Rai Del Valle

Rai er en populær danser som startede sin karriere hos Hotstepper. Efter at have afsluttet Hotstepper uddannelsen blev han en førende danser i branchen med international erfaring der rækker fra arbejde med top artister og turnéer til teater og tv. Rai har en lang liste af credits, herunder Mohombi, Medina, Xander, Christopher, Skinz, Ciscilia, West Side Story, Eurovision, Swan Lake Reloaded Europe Tour m.fl.

Rasmus Bjørkvad

Rasmus har rødder i hip hop og undergrunds stilarter og har fuldført Hotstepper Dance Education. Efter blev han optaget på og fuldførte studie ved den prestigefulde “Den Danske Scenekunstskole”, hvor han bl.a. også havde ophold i Brasilien og Indien. I dag har han en professionel karriere som danser og koreograf i contemporary scenen og har arbejdet med flere musikvideo-, performance- og teaterproduktioner.

Rasmus Thygesen

Er en stærk og alsidig danser som har lært fra flere af verdens bedste, fuldført Hotstepper Dance Education, været i USA for at modtage danseundervisning samt er pt med i en international mentorship program. Han startede som lærer på Hotstepper sidste sæson og blev fra start meget populær. Rasmus har credits som Christopher, Sportsmaster, Bogino, Copenhagen Dance festival, TV2 m.m.

Rebecca Sørensen

Rebecca er en stærk og alsidig danser med passion og karisma som har lært fra førende danske og international lærere samt fuldført Hotstepper Dance Education. Hun har baggrund i gymnastik hvor hun har undervest siden 2012, men fulgte hendes kærlighed for dans hvor hun har lavet optræden siden 2013 og senere fra 2016 begyndte at undervise i flere skoler i kommercielle og urban stilarter. Rebecca har arbejdet med artister og optrådt ved flere shows, koncerter og velgørenheds events. Hun har credits som Kræftens Bekæmpelse, AnneLise koncert, Hotskull koncerter og adskillige shows med Hotstepper og de andre skoler hun har arbejdet med. Hun har også været aktiv i undergrunds miljøet med deltagelse i diverse battles som Clash CPH Cypher, Hotstepper Xmas Jam og That’s Hot Vogue Ball.

Rico Coker

Rico Coker a.k.a. bboy Zoopreme er solo verdensmester efter at have vundet Undisputed Masters. Han fuldførte Hotstepper Dance Education og blev senere medlem af den verdensberømte Ruggeds Crew og Lack Of Crowns. Han er blevet en ikonisk bboy verden over kendt for sin musikalitet og stærke freestyle færdigheder. Udover at være verdensmester har Rico vundet mange andre battles, bl.a. R16 Europe og World Bboy Classic. Han har lavet teater flere steder i Europa inklusiv Nøddeknækkeren og H.C. Andersen samt været model for H&M athleisure kollection. Rico modtog også Detours award for mest inspirerende mandlige urban danser i DK.

Ryan Jacolbe

Ryan har undervist i Hotstepper siden 2015 og er en alsidig danser blandt toppen af den nye generation indenfor urban dans. Han har bl.a. været med i musikvideos, TV shows, award shows, festivaller og har credits som Medina, Nabiha, Yepha, Anella m.fl. Udover Hotstepper danseuddannelsen har han taget mange workshops med flere verdenskendte dansere.

Sandra Rosenbaum

Sandra er en alsidig passioneret danser som siden en ung alder arbejder i dansebranchen. Hun har været koreograf for Anella på hendes turné, arbejdet for Sony music og Universal, i musikvideoer for bl.a. ZK, I$waal, J Wild og Ronni Garner. Hun har danset for artister bl.a. til Club Awards for Electrick Village og Alexander Brown, for Hampenberg til Vi elsker 90’ erne – Fredags Rock i Tvoli, for Sy Lee til Reality Awards samt Esprit Kampagne Show og Deres butikskæden. Sandra har danset fra en ung alder og tidligere været aktiv i dansekonkurrence miljøet med top placering og efterfølgende udført danseuddannelse hos Hotstepper.

Sebina Mahmutcehajic Evans

Profil kommer snart.

Sitthichai Phuanphimai

Sitthichai har været lærer på Hotstepper siden 2015. Han har bl.a. danset for Cicilia, Toy Box, Electrick Village, Club Awards, TV2 Live – Smid Tøjet Galla i Tivoli, JD sports Grand Opening i Fields, WAUW Models Finale Awards, kultur arrangementer for Rødovre og Nørrebro kommune m.fl. Sitthi har også bl.a. taget Hotstepper danseuddannelsen og efterfølgende andre kurser og workshops. Sammen med Cathrine og Ryan har han gruppen TREE’O som optræder, koreograferer, giver workshops og stiller op til konkurrencer.

Sofie Frølich

Sofie har danset i mere end 15 år og er en stærk alsidig danser med flere års undervisningserfaring. Hun har fuldført Hotstepper danseudannelsen og deltaget ved masterclasses, workshops og camps. Hun har danset I flere lande bl.a. DK, Belgien og USA. Sofie har danset i musikvideoer, i TV serien Isas Stepz, og hun har vundet mange konkurrencer som Hip Hop International DK, Hip Hop Unite DK og VM for danseskoler.