Lærere

MØD GRUNDLÆGGERNE

Joel De Andrade & Karen Galsgaard

Joel De Andrade og Karen Galsgaard har rødder- og er pionerer i den danske Hip Hop scene. Joel har danset siden 1989 og Karen siden 1998. De vandt den første skandinaviske Battle of The Year – den daværende største titel i Skandinavien.

Deres erfaring spænder fra battles, shows og teater til international dommer og workshops samt etablering af events, community og velgørenheds projekter.

De har været mentor for utallige elever på Hotstepper og i udlandet, hvoraf mange er blevet dansere i verdensklasse bl.a. verdensmester i breaking og dansere for nogle af de mest berømte internationale kunstnere. Joel og Karen er begge blevet nomineret til awards for deres bidrag til den danske dansescene.

Vores lærerstab består af både etablerede dansere i verdensklasse samt de hotteste nye talenter.

Adam Yaqoubi

Adam er den første danske mand der for alvor beskæftiger sig for dancehall i Danmark. Han blev blev introduceret til dancehall i DK, har tidligere været en del af den Jamaicanske Rifical Team og har trænet intensivt både i Danmark og Jamaica. Han har rejst gentagende gange til Jamaica for at lære fra og opleve den autentiske og rige dancehall kultur. Adam er stifter af Diversity Skankaz, et dancehall crew der vil udbrede dancehall i Danmark. Adam har både haft workshops og undervist i DK og internationalt. Han går meget op i at sprede god energi og at eleverne får den rigtige viden. Adam har danset/varmet op for kunstnere som IceKiid, Izzy, Okay Funky, Felicia Baby, Mr. Eazi, BRO og Madam Akothe fra Kenya. Han har også optrådt i TV og til store events såsom ZULU AWARDS, Distortion, AfroBeat Madness og Dancehall Madness.

Anastasija Olescuka

En af landets førende kvindelige hip hop & urban dansere uddannet på Hotstepper og med credits som CLASHcph artistic director, Nøddeknækkeren, dommer for World Of Dance (WOD) DK, legenden Big Daddy Kane, optræden til Ladies of Hip Hop (USA), udvalgt koreografi ANTS til subUrban dance festival samt vinder af flere battles inklusiv SDK Baltic, Urban Dance Meeting og Prop Challenge til Hip Hop Games DK 2 år i træk.

Artit Chatthai

Artit har danset i 10 år og har fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Han har konkurreret ved flere events og tidligere vundet UDO, Kaufmann Cup, Hip Hop Unite samt fået 2. plads til Hip hop international DK. Artit har også bl.a danset for Fazli, TopGunn, OMEE samt været med-koreograf til VI elsker 90’erne Tour. Han har flere års undervisningserfaring og har også undervist i udlandet i Thailand, Belgien, Sverige, og Tyskland samt kører han AC PROJECT – hans egen dansevideo projekt med fokus på dansemiljøet.

Ayub Abdulkadir

er en erfaren og respekteret danser fra Concrete Soul Crew og en del af CLASHcph-teamet. Han er kendt for sine freestyle- og battle skills samt sin unikke stil. Han har været aktiv i hip hop scenen i 10+ år og har vundet flere battles i nord Europa, herunder BFC kulturhavn, Soul Session Oslo, Battle For Hip Hop Göteborg, 2 gange vinder af Hip Hop Games CPH, Playground Street Dance Jam Malmö og m.m. Ayub har brancheerfaring med shows og teater, herunder Nøddeknækkeren og Gadens Hårdeste Hævn af den verdensberømte Steen Koerner. Ayub har også undervist og koreograferet tidligere år på Hotstepper og Hotstepper Dance Education.

Ciara Blankenship

Ciara er en stærk, alsidig danser med star-quality. Hun har altid haft danse-drømme og gik til dans siden en meget ung alder. Ciara har lært fra mange førende dansere i DK og udlandet, har 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper Dance Education samt fået dansetræning i Frankrig og USA. Hun kan både freestyle og koregrafere med essensen og følelsen af stilarterne samt virkelig performe på en scene. Ciara har danset i musikvideoer, TV, koncerter, festivaller, battles og er ved at blive mere og mere efterspurgt. Hun har artist credits som Christopher, Karen Mukupa, Boye & Sigvardt X MAGNÜS, Frederik Leopold, Grace Carter, J Wild, Amro, Yakuza, Nick Jones, Jimilian, Gio, Navid, Micheal Williams og Baby Bino samt TV credits som Guldtuben og TV2 De Største Øjeblikke.

Colosal

Rash også kendt som Colosal Titan, voksede op i Congo med dansen som en del af hans kultur. Han har speciale i bl.a. breaking og afro og med sit dansekompagni, La Folie Crew, har han turneret med danseteater. Colosal har organiseret konkurrencer og battles i sit hjemland og har bl.a. fået top placeringer i Congo og DK. Han har skabt et navn for sig selv i Afro scenen med sin undervisning, deltagelse i diverse projekter og battles hvor han f.eks. vandt “Afia Presents” battle med afro dans i Sverige. Colosal har optrådt med kunstnere fra hele verden såsom Singuila fra Frankrig, Yemi Alade fra Nigeria og Mims Beyana fra USA. Han har undervist workshops i DK og Sverige samt turneret i Spanien og Italien.

Emma Sundbergh

Emma er en erfaren og højtuddannet danser som har gennemført Hotstepper Dance Education, Galen Hooks artist development, BASE VTP program m.m. Hun har en kæmpe passion for undervisning og har afholdt timer og workshops i Thailand, Østrig, Holland, Sverige og Danmark.

Hun har bl.a. credits som IKEA, Porsche, Mr. Vegas, Patoranking, håndplukket af Anthony Lee (US) til at fremføre sit stykke sammen med ham i MATRIX the show, La Pulpa (COL) Yotetoho-turné i Beijing, Lil Gemi, RnB out loud summer tour, koreograf og danser for Angelica Mava m.m.

 

Gavin Aquino

Gavin har danset siden en ung alder indenfor stilarter som breaking og hip hop. Han har fuldført Hotstepper Dance Education, deltaget ved flere workshops og er nu også aktiv i den danske danse battle scene.

Gavin er medlem af dansegruppen BEYOND BORDERS som findes i både Sverige og Danmark. Han er director for det danske hold, men tager også til Sverige for at undervise og dele sine erfaring. Gruppen har fokus på det koreanske pop kultur og genrene K-Pop, K-hiphop og K-RnB, som de optræder med og konkurrerer med i Sverige. På Hotstepper Dance Education har han været medkoreograf på en piece.

 

Isabel Lippert

Har været aktiv og haft succes i dansebranchen siden en ung alder med erfaring der rækker fra modeshows til musikvideoer. Hun har artist credits som Outlandish, Topgunn, Mund de Carlo, David Jay, Papito, Medina Flashmob, danset i DR Koncerthuset, Bakken, Tivoli, Legoland, til Zulu Awards, P3 Guld, X-Factor DK, TV2, DR, Universal Music m.m. Isabel har også konkurreret i Danmarks-, Europa- & verdensmesterskaberne, Hiphop International, Hip Hop Unite samt UDO.

Julie Marie Nissen

Julie Marie tilhører toppen af den nye generation af danske urban dansere og koreografer. Hun har bl.a. koreograferet det show som vandt Koreografi Konkurrencen, koreograferet og danset for Djämes Braun, været med-koreograf for STOR – finalister til TALENT DK, turneret med Infernal, samt danset for Medina, Nabiha, Mø, KNA Connected, Blak og Jimilian, The Voice ’16 og danset på X-Factor. Hun har fuldført Hotstepper danseuddannelsen samt andre kurser, workshops og rejser med dansetræning til London og L.A.

Keiran Araza

Er en stærk, alsidig danser som er aktiv i både undergrunden og dansebranchen og er med i Diversity Skankaz Crew. Han er med i musikvideo for Mund De Carlo, RH, Christopher, Jokeren og Szhirley – danset for afrobeat kunstnerne Tekno og Felicia Baby samt optrådt til events som Copenhagen Pride, Nordic Break League og Dancehall Madness. Med Christopher har han også bl.a. danset til Guldtuben, TV2 og De Største Øjeblikke, TV2 Zulu. Under hans tid ved Hotstepper uddannelsen begyndte Keiran at være aktiv i battles og er bl.a. vinder af RUST Battle, semifinalist til Xmas Jam 2017 og 2019 samt top 8 til CPH CLASH Battle for Culture vol. 1.

Loretta Owusu

Loretta er en alsidig erfaren og stærk danser indenfor flere stilarter fra dancehall til hip hop og afro. Hun har undervist siden 2014 og er en ildsjæl med mange års tilknytning til Hotstepper hvor hun både har været lærer samt fuldført Hotstepper Dance Education. Hendes passion og engagement i scenen, kunst, kultur og humanisme har givet hende anerkendelse, hvor hun vandt årets aktivist ved Rainbow Awards, blev nomineret til årets danser ved Drop Dead Awards og årets dansecrew ved African Awards.

Loretta har været aktiv i både undergrunden og den kommercielle scene med artist credits som Kaka, IceKiid, FVN, Tobias Rahim og Kranium fra Jamaica. Events og koncerter som Roskilde Festival, Copenhagen Pride, Dancehall Madness, Afrobeat Madness, Sort Distortion og Copenhagen Contemporary. Hun har optrådt på Bremen Teater, Pumpehuset, Albertslund Teater, Tunnelfabrikken, Amager Bio, Københavns Universitet og lavet frivilligt arbejde for Clash Cph og Ballroom BIPOC session.

Maria Pihl

Maria har danset siden en ung alder og har også flere års danseundervisningserfaring. Hun har fuldført Hotstepper danseuddannelsen samt deltaget ved flere danse battles, events, talks m.m.

Hun har tidligere konkurreret på eliteplan indenfor jitterburg og rock ’n’ roll i både DK og udlandet – bl.a. Norge, Tyskland, Tjekket og Østrig hvor hun har vundet flere guldmedaljer. 

Mary Jacolbe

Mary er en ekstraordinær danser og koreograf med brancheerfaring der rækker fra musikvideoer og koncerter til teater og TV. Hun har credits som Marques Housten, Medina, Ida Corr, Christopher, Wafande, Nabiha, Djämes Braun, Wolfgang Gartner, Sys Bjerre, Eurovision, Detours og den danske kongefamilie. Ved siden af sin personlige dansekarriere har hun også Merrydance, workshops og camps for dansemiljøet som er blevet nomineret af Detour Dance Festival til Årets Tiltag. Hun er fra den første årgang Hotstepper Dance Education og er aldrig stoppet med at vokse som danser bl.a. igennem workshops og internationale rejser med dans.

 

Rai Del Valle

Rai er en populær danser som startede sin karriere hos Hotstepper. Efter at have afsluttet Hotstepper uddannelsen blev han en førende danser i branchen med international erfaring der rækker fra arbejde med top artister og turnéer til teater og tv. Rai har en lang liste af credits, herunder Mohombi, Medina, Xander, Christopher, Skinz, Ciscilia, West Side Story, Eurovision, Swan Lake Reloaded Europe Tour m.fl.

Rico Coker

Ryan Jacolbe

Ryan har undervist i Hotstepper siden 2015 og er en alsidig danser blandt toppen af den nye generation indenfor urban dans. Han har bl.a. været med i musikvideos, TV shows, award shows, festivaller og har credits som Medina, Nabiha, Yepha, Anella m.fl. Udover Hotstepper danseuddannelsen har han taget mange workshops med flere verdenskendte dansere.

Sandra Carstensen

Sandra er en alsidig danser med mange års erfaring hvor hun tidligere har trænet standarddans på højt plan og senere hen hip hop og commercial stilarter samt fuldført Hotstepper Dance Education hvor hun også har været med koreograf på et dansestykke til afslutningen. Hun har deltaget ved danse battles og konkurrencer såsom Skvulp Festival Battle, Clash Women’s Day Battle, EM Hip Hop Formation IDO i Holland m.m.

Sitthichai Phuanphimai

Sitthichai har været lærer på Hotstepper siden 2015. Han har bl.a. danset for Cicilia, Toy Box, Electrick Village, Club Awards, TV2 Live – Smid Tøjet Galla i Tivoli, JD sports Grand Opening i Fields, WAUW Models Finale Awards, kultur arrangementer for Rødovre og Nørrebro kommune m.fl. Sitthi har også bl.a. taget Hotstepper danseuddannelsen og efterfølgende andre kurser og workshops. Sammen med Cathrine og Ryan har han gruppen TREE’O som optræder, koreograferer, giver workshops og stiller op til konkurrencer.

Switch

Francis “SWITCH” Brako er en af Sveriges top alsidige dansere. Han har rejst verden rundt for at give workshops, dømme, optræde og har koreograferet, instrueret og arbejdet med skoler og artister. Switch er ejer af Streetground Dance Academy og medejer af projektet I’m The New Me. Han har vundet mange awards for sit arbejde bl.a. fra Landstinget i Jönköping som gav ham et stipendium for hans arbejde med dansescenen over hele verden og for dans i Jönköping.

Med Switch’s egne ord: “dancing for me is about the feeling, passion and expression, no matter how you dance, you will always be your own star. Follow your heart and never stop dancing.”

Switch er vinder af Juste Debut Scandinavia 2013, Baltic Session 2012 m.fl. Han har arbejdet med artister som Allywaan (Sverige), Guru (Ghana), Hermanos Bernal (Chile), Oceana (Tyskland), Play back (Spanien) m.fl.

Thomas K. Rasmussen

Er en stærk og alsidig professionel danser som har fuldført Hotstepper Dance Education og DA REBELS International Dance Program i Slovenien. Han har undervisningserfaring siden 2012 på flere skoler inkl Hotstepper. Thomas har koreograferet for Albina S og i Færøerne for artisten Marius Ziska og det anerkendte event Dansieksperimentið. Han har andre credits som musikvideo for TopGunn & City Bois, Vocalicious, X-Factor, TV2s “Stormester” program, Danmark Har Talent, IBM, hip hop danseteater med Freestyle Phanatix, events som Pride og Faceoff samt modeshows i ind- og udlandet for Kansas inklusiv brand collabs med bl.a. BASE, Craftsman, Samsøe Samsøe m.m. Thomas har også deltaget ved battles til bl.a. Juste Debout Nordic, ClashCPH og Detours samt konkurrencer indenfor DDD (4x DK mester) og IDO – top 20 EM og top 40 VM.

Uyen Nguyen

Uyen er en alsidig professionel danser med baggrund i hip hop. Hun har med tiden fundet sin passion i Heels, Waacking og Bachata Sensual. Hun elsker at kombinere hendes naturlige feminitet og alsidighed i dansen.

Uyen har danset i 18 år og haft 13 års undervisnings erfaring i DK og Vietnam. Hun har dyrket både undergrunden og den kommercielle danseverden og har bl.a. credits som Eurovision, Infernal DK turné, streetversionen af Nøddeknækkeren, koreograferet for Scarlet Pleasure, World Pride som repræsentant for Australien, utallige reklamer, medvirket i danske awards- og live tv shows samt været en aktiv battle danser. 

Som danser, er hendes karismatiske træk at udvise den høje selvtillid, stærke og unikke udtryk på scenen. Hun elsker at lege med og kombinere kontrasten mellem den bløde og hårde attitude.