Lærere

MØD GRUNDLÆGGERNE

Joel De Andrade & Karen Galsgaard

Joel De Andrade og Karen Galsgaard har rødder- og er pionerer i den danske Hip Hop scene. Joel har danset siden 1989 og Karen siden 1998. De vandt den første skandinaviske Battle of The Year – den daværende største titel i Skandinavien.

Deres erfaring spænder fra battles, shows og teater til international dommer og workshops samt etablering af events, community og velgørenheds projekter.

De har været mentor for utallige elever på Hotstepper og i udlandet, hvoraf mange er blevet dansere i verdensklasse bl.a. verdensmester i breaking og dansere for nogle af de mest berømte internationale kunstnere. Joel og Karen er begge blevet nomineret til awards for deres bidrag til den danske dansescene.

Vores lærerstab består af både etablerede dansere i verdensklasse samt de hotteste nye talenter.

Adam Yaqoubi

Adam er den første danske mand der for alvor beskæftiger sig for dancehall i Danmark. Han blev blev introduceret til dancehall i DK, har tidligere været en del af den Jamaicanske Rifical Team og har trænet intensivt både i Danmark og Jamaica. Han har rejst gentagende gange til Jamaica for at lære fra og opleve den autentiske og rige dancehall kultur. Adam er stifter af Diversity Skankaz, et dancehall crew der vil udbrede dancehall i Danmark. Adam har både haft workshops og undervist i DK og internationalt. Han går meget op i at sprede god energi og at eleverne får den rigtige viden. Adam har danset/varmet op for kunstnere som IceKiid, Izzy, Okay Funky, Felicia Baby, Mr. Eazi, BRO og Madam Akothe fra Kenya. Han har også optrådt i TV og til store events såsom ZULU AWARDS, Distortion, AfroBeat Madness og Dancehall Madness.

Anastasija Olescuka

En af landets førende kvindelige hip hop & urban dansere uddannet på Hotstepper og med credits som CLASHcph artistic director, Nøddeknækkeren, dommer for World Of Dance (WOD) DK, legenden Big Daddy Kane, optræden til Ladies of Hip Hop (USA), udvalgt koreografi ANTS til subUrban dance festival samt vinder af flere battles inklusiv SDK Baltic, Urban Dance Meeting og Prop Challenge til Hip Hop Games DK 2 år i træk.

Artit Chatthai

Artit har danset i 10 år og har fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Han har konkurreret ved flere events og tidligere vundet UDO, Kaufmann Cup, Hip Hop Unite samt fået 2. plads til Hip hop international DK. Artit har også bl.a danset for Fazli, TopGunn, OMEE samt været med-koreograf til VI elsker 90’erne Tour. Han har flere års undervisningserfaring og har også undervist i udlandet i Thailand, Belgien, Sverige, og Tyskland samt kører han AC PROJECT – hans egen dansevideo projekt med fokus på dansemiljøet.

Ayub Abdulkadir

er en erfaren og respekteret danser fra Concrete Soul Crew og en del af CLASHcph-teamet. Han er kendt for sine freestyle- og battle skills samt sin unikke stil. Han har været aktiv i hip hop scenen i 10+ år og har vundet flere battles i nord Europa, herunder BFC kulturhavn, Soul Session Oslo, Battle For Hip Hop Göteborg, 2 gange vinder af Hip Hop Games CPH, Playground Street Dance Jam Malmö og m.m. Ayub har brancheerfaring med shows og teater, herunder Nøddeknækkeren og Gadens Hårdeste Hævn af den verdensberømte Steen Koerner. Ayub har også undervist og koreograferet tidligere år på Hotstepper og Hotstepper Dance Education.

Catatau

Danset siden 1996. Medstifter af den verdenskendte Tsunami All Stars Crew. Bl.a. vinder af Battle Of The Year Brasilien og 3. plads til international R16 – en af verdens største breaking battles. Erfaring spænder fra TV og film til teater og battles.

Ciara Blankenship

Ciara er en stærk, alsidig danser med star-quality. Hun har altid haft danse-drømme og gik til dans siden en meget ung alder. Ciara har lært fra mange førende dansere i DK og udlandet, har 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper Dance Education samt fået dansetræning i Frankrig og USA. Hun kan både freestyle og koregrafere med essensen og følelsen af stilarterne samt virkelig performe på en scene. Ciara har danset i musikvideoer, TV, koncerter, festivaller, battles og er ved at blive mere og mere efterspurgt. Hun har artist credits som Christopher, Karen Mukupa, Boye & Sigvardt X MAGNÜS, Frederik Leopold, Grace Carter, J Wild, Amro, Yakuza, Nick Jones, Jimilian, Gio, Navid, Micheal Williams og Baby Bino samt TV credits som Guldtuben og TV2 De Største Øjeblikke.

Colosal

Rash også kendt som Colosal Titan, voksede op i Congo med dansen som en del af hans kultur. Han har speciale i bl.a. breaking og afro og med sit dansekompagni, La Folie Crew, har han turneret med danseteater. Colosal har organiseret konkurrencer og battles i sit hjemland og har bl.a. fået top placeringer i Congo og DK. Han har skabt et navn for sig selv i Afro scenen med sin undervisning, deltagelse i diverse projekter og battles hvor han f.eks. vandt “Afia Presents” battle med afro dans i Sverige. Colosal har optrådt med kunstnere fra hele verden såsom Singuila fra Frankrig, Yemi Alade fra Nigeria og Mims Beyana fra USA. Han har undervist workshops i DK og Sverige samt turneret i Spanien og Italien.

Hector Frisken

Hører til nordens top ”young guns” indenfor hip hop med erfaring der rækker fra undervisning og undergrunds battles til TV og teater. Han har bl.a. været en del af Toniah Pedersens danseensemble samt performet flere år i træk i teater koreograferet af Steen Koerner.  

Han har bevist sig indenfor battles og konkurrencer hvor han bl.a. har vundet et af de mest prestigefulde battles i Norden, Juste Debout Nordic, og er dermed som den yngste dansker nogensinde kvalificeret til verdensfinalen i Dubai senere på året. Ved de mere traditionelle dansekonkurrencer har han bl.a. været 3 dobbelt danmarksmester og fået top placeringer flere år i træk ved IDO VM.

Hector har TV credits som X-Factor og Danmark Har Talent samt en række artist credits bl.a. Gilli, Per Vers, Kesi, Bennyjamz, Branko, Stepzoriginale, Joseph & Elias, Atypisk, RH&ZK, Larry44, Fouli, Node og Aras.

Isabel Lippert

Har været aktiv og haft succes i dansebranchen siden en ung alder med erfaring der rækker fra modeshows til musikvideoer. Hun har artist credits som Outlandish, Topgunn, Mund de Carlo, David Jay, Papito, Medina Flashmob, danset i DR Koncerthuset, Bakken, Tivoli, Legoland, til Zulu Awards, P3 Guld, X-Factor DK, TV2, DR, Universal Music m.m. Isabel har også konkurreret i Danmarks-, Europa- & verdensmesterskaberne, Hiphop International, Hip Hop Unite samt UDO.

Joel De Andrade

Joel er en af ejerne af Hotstepper. Han har danset siden 1989 og er en af DK’s hip hop pionerer. Joel altid arbejdet for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet. Siden 90’erne var han bl.a med til at organisere lokale events, samle bboys og starte DK’s første skole med break, locking og popping i slut 90’erne. Han har deltaget og dømt ved nogle af verdens største battles bl.a. vinder af første Scandinavian Battle Of The Year, crew finalist til UK Bboying Championships, semifinalist solo bboy til UK Bboy Championships og deltagele flere gange ved International Battle Of The Year. Han har også dømt meget i Asien for regionale kvalifikationer for Battle of The Year, UK Bboy Champs, R16, Hip Hop International og Bboy World Asia. Joel har bl.a. danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow, Fugees, De La Soul og artister som Justin Timberlake, Punjabi MC og The Prodigy. I dag har han danset i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden i statsteatre.

Julie Marie Nissen

Julie Marie tilhører toppen af den nye generation af danske urban dansere og koreografer. Hun har bl.a. koreograferet det show som vandt Koreografi Konkurrencen, koreograferet og danset for Djämes Braun, været med-koreograf for STOR – finalister til TALENT DK, turneret med Infernal, samt danset for Medina, Nabiha, Mø, KNA Connected, Blak og Jimilian, The Voice ’16 og danset på X-Factor. Hun har fuldført Hotstepper danseuddannelsen samt andre kurser, workshops og rejser med dansetræning til London og L.A.

Karen Galsgaard

Karen har danset siden start 1998, og er en af ejerne af Hotstepper. Hun arbejder meget for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet bl.a. ved at organisere events, workshops, dømme, koreografere større shows i DK, Norge og Brasilien samt arbejder hun frivilligt for Instituto Du Gueto i Brasilien. I dag har hun danset i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden til ære for kronprinsen.

Karen har også danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow og artister som Punjabi MC, Kato, arbejdet med Red Bull, Everlast, Bianco Footwear, Amnesty International, Schwartzkopf, FHM, DeeJay Awards, Ladyfest og Kia Motors. Karen er bl.a. vinder af den første Scandinavian Battle Of The Year, finalist til Nike Woman Europe og har deltaget ved International UK Bboying Championships, Floorwars og Streetstar. Hun var med til at starte den kvindelige danske hip hop crew – Top Notch, samt i 2017 den Brasilianske crew Hotstepper B-girls. Hun er også tidligere lærer og stadig mentor for b-boy Zoopreme (Rico Coker) fra The Ruggeds – en af verdens top b-boys.

Keiran Araza

Er en stærk, alsidig danser som er aktiv i både undergrunden og dansebranchen og er med i Diversity Skankaz Crew. Han er med i musikvideo for Mund De Carlo, RH, Christopher, Jokeren og Szhirley – danset for afrobeat kunstnerne Tekno og Felicia Baby samt optrådt til events som Copenhagen Pride, Nordic Break League og Dancehall Madness. Med Christopher har han også bl.a. danset til Guldtuben, TV2 og De Største Øjeblikke, TV2 Zulu. Under hans tid ved Hotstepper uddannelsen begyndte Keiran at være aktiv i battles og er bl.a. vinder af RUST Battle, semifinalist til Xmas Jam 2017 og 2019 samt top 8 til CPH CLASH Battle for Culture vol. 1.

Malthe Ørsted

Malthe er ”one of DK’s finest” med erfaring der rækker fra battles til kulturoptråden i Beijing. Han har bl.a. været oplært af en af DK’s hip hop pionerer Steen Koerner, danset meget med de verdenskendte Robot Boys samt trænet med førende poppers fra hele verden herunder USA, Japan og Frankrig. Mht battles, så har han vundet og været finalist ved danske battles samt top 8 til det prestigefulde Scandinavian Juste Debout. Han har danset flere gange for kongefamilien, bl.a. dronningen i både DK og ved statsbesøg i udlandet. Malthe har medvirket i meget teater herunder Nøddeknækkeren og H.C. Andersen af Steen Koerner, og Det Sidste Show af Robot Boys. Han har arbejdet på musikvideoer for artister som Per Vers, Outlandish, Mund De Carlo og Eloq. Andre credits er reklamefilm for Lego og DSB, samt DR Ramasjang, P3 Guld, Zulu Comedy Galla m.fl.

Natasha Sherpa

Natasha er en alsidig danser med undervisningserfaring indenfor flere stilarter. Hun har fuldført 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper danseuddannelsen hvor hun var koreograf på hip hop foundations stykket ved afgangsshowet. Natasha har danseerfaring fra DK, Frankrig, Indien og Kenya og har bl.a. danset til Danish Music Awards for Aura, NYX Cosmetics, Det Kongelige Ballet, reklame for Coca Cola & Sprite og deltaget samt koreograferet til diverse konkurrencer i Danmark.

Rai Del Valle

Rai er en populær danser som startede sin karriere hos Hotstepper. Efter at have afsluttet Hotstepper uddannelsen blev han en førende danser i branchen med international erfaring der rækker fra arbejde med top artister og turnéer til teater og tv. Rai har en lang liste af credits, herunder Mohombi, Medina, Xander, Christopher, Skinz, Ciscilia, West Side Story, Eurovision, Swan Lake Reloaded Europe Tour m.fl.

Rebecca Kjerstad

Rebecca er en stærk og alsidig danser med passion og karisma som har lært fra førende danske og international lærere samt fuldført Hotstepper Dance Education. Hun har baggrund i gymnastik hvor hun har undervest siden 2012, men fulgte hendes kærlighed for dans hvor hun har lavet optræden siden 2013 og senere fra 2016 begyndte at undervise i flere skoler i kommercielle og urban stilarter. Rebecca har arbejdet med artister og optrådt ved flere shows, koncerter og velgørenheds events. Hun har credits som Kræftens Bekæmpelse, AnneLise koncert, Hotskull koncerter og adskillige shows med Hotstepper og de andre skoler hun har arbejdet med. Hun har også været aktiv i undergrunds miljøet med deltagelse i diverse battles som Clash CPH Cypher, Hotstepper Xmas Jam og That’s Hot Vogue Ball.

Ryan Jacolbe

Ryan har undervist i Hotstepper siden 2015 og er en alsidig danser blandt toppen af den nye generation indenfor urban dans. Han har bl.a. været med i musikvideos, TV shows, award shows, festivaller og har credits som Medina, Nabiha, Yepha, Anella m.fl. Udover Hotstepper danseuddannelsen har han taget mange workshops med flere verdenskendte dansere.

Sebina Mahmutcehajic Evans

Sebina er erfaren danser som har arbejdet og trænet med dans i USA og DK. Hun er grundlægger af DOPE Crew og har credits som koreograf for reklamefilm for Lego, MGP turné for Oskar, musikvideo for bl.a. Shoko samt danset i musikvideo for andre artister som Kevin AK, Bjørn Vidø m.fl. Hun har danset til festivaller som Pride og har også erfaring indenfor danseteater, koncerter og konkurrencer hvor hun bl.a. har været semifinalist og finalist i konkurrencer som HipHop Unite og Danmarks Danser.  

Sitthichai Phuanphimai

Sitthichai har været lærer på Hotstepper siden 2015. Han har bl.a. danset for Cicilia, Toy Box, Electrick Village, Club Awards, TV2 Live – Smid Tøjet Galla i Tivoli, JD sports Grand Opening i Fields, WAUW Models Finale Awards, kultur arrangementer for Rødovre og Nørrebro kommune m.fl. Sitthi har også bl.a. taget Hotstepper danseuddannelsen og efterfølgende andre kurser og workshops. Sammen med Cathrine og Ryan har han gruppen TREE’O som optræder, koreograferer, giver workshops og stiller op til konkurrencer.

Sofie Frølich

Sofie har danset i mere end 15 år og er en stærk alsidig danser med flere års undervisningserfaring. Hun har fuldført Hotstepper danseudannelsen og deltaget ved masterclasses, workshops og camps. Hun har danset I flere lande bl.a. DK, Belgien og USA. Sofie har danset i musikvideoer, i TV serien Isas Stepz, og hun har vundet mange konkurrencer som Hip Hop International DK, Hip Hop Unite DK og VM for danseskoler.

Thea Wenzel

Er en stærk, alsidig danser med stor tilknytning til Hotstepper hvor hun har gået siden 2012, tidligere været vikar samt udført Hotstepper uddannelsen og koreograferet til Hotstepper danseforestillingen The Movement. Hun har været fast koreograf og danser for artisten Annella, koreograferet og danset i musik video for Eebz, optrådt for andre artister som Sandra Hussein og Justin Swayzy samt til events som KBH Volume og Journey fest m.m.

Thomas Miller

Thomas tilhører eliten af DK’s industry dansere. Han har koreograferet for flere artister men er bl.a. kendt for at være den faste koreograf og danser for Medina. Thomas har danset over hele verden og har medvirket i bl.a. musikvideoer, koncerter, TV-shows og teater og har credits som Medina, Mohombi, Infernal, Trentemøller, Nabiha, Ida Corr, Christina Milton, Shaka Loveless, Burhan G, Xander og Christopher.

Thomas K. Rasmussen

Er en stærk og alsidig professionel danser som har fuldført Hotstepper Dance Education og DA REBELS International Dance Program i Slovenien. Han har undervisningserfaring siden 2012 på flere skoler inkl Hotstepper. Thomas har koreograferet for Albina S og i Færøerne for artisten Marius Ziska og det anerkendte event Dansieksperimentið. Han har andre credits som musikvideo for TopGunn & City Bois, Vocalicious, X-Factor, TV2s “Stormester” program, Danmark Har Talent, IBM, hip hop danseteater med Freestyle Phanatix, events som Pride og Faceoff samt modeshows i ind- og udlandet for Kansas inklusiv brand collabs med bl.a. BASE, Craftsman, Samsøe Samsøe m.m. Thomas har også deltaget ved battles til bl.a. Juste Debout Nordic, ClashCPH og Detours samt konkurrencer indenfor DDD (4x DK mester) og IDO – top 20 EM og top 40 VM.